Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Gta San Tippek

Gta San Tippek

A San Andreas-ban jó sok dolgot lehet csinálni. És hogy ha valamire nem jöttetek még rá, akkor ne bánkódjatok, mi leírjuk!

 

1.Mit tegyek, ha akadozik a játék?

A San Andreas kb. 4 GB-ot foglal, és eléggé nagy rendszer követelményei vannak. Gyakran megtörténik, hogy akadozik, ami idegesitő főleg küldetések közben. Most pár tippet kapsz, hogy hogyan kerüld el ezt a szörnyű dolgot.

a.Windows átállitások


1. Első sorban a következökre lesz szükség: scandisk és defrag. Ezzekkel a windows-hoz ingyenesen adott programokkal gyorsíthatjuk (tuningolhatjuk) a számitógépünket. Ezeket a programok a start menüben, az accessories pontban találjuk.

2. A hardware-os gyosítást is nézzük meg, hogy fel van-e húzva maximumra (általában felszokott) (jobbklikk a Desktop-on/Properties/Settings lapfül/Advanched/Performance lapfül) (Magyar Windows esetén: jobbklikk az Asztalon/Tulajdonságok/Beállítások lapfül/Speciális/Teljesítmény lapfül).

b.Grafikai átállitások

1. Még a grafikai állítások sokat segíthetnek abban hogy a játék ne akadozzon. Jó kikapcsolni az options/display setup" alatti "Frame Sync" és "Frame limiter" menüpontokat. Erre a lépésre azért van szükség, mert lasúbb gépeken visszafogják a játékot. Ha gyors gépünk van, akkor az a jó, ha maximumra emeljük.

2. A PC-s verzió tartalmaz egy speciális hatást effektet, amivel Blur hatást lehet elérni. Ennek az effektnek csak hátrányai vannak, mert nem hatásos és rabolja a proci idejét. Az "options/display setup" menüpont alatt a "Trails" menüpont kikapcsolásával érhető ez el.

3. A képernyő felbontása, színmélysége is befolyásolja a játékmenetet. Értelemszerűen a kisebb színmélység nagyobb teljesítményt, de rosszabb minőséget okoz.

 

2.Hogy rakjak új járműveket a játékba?

Évről-évre mind több és több mod készül a GTA-khoz. Kezdve az egyszerű szkinektől a bonyolult multiplayer-ig. Most a járművek importálását (behozatalát, bevitelét) fogom nektek megmutatni. Lépésről-lépésre veszünk mindent...

a.Megfelelő program beszerzése

Töltsük le a GTA Garage Mod Manager nevű programot. Ha letöltöttük, akkor csomagoljuk ki a programot annak a GTA-nak a mappájába, melybe importálni szetnénk.


b.Jármű(vek) beszerzése, program elindítása

Ha ezzel a bonyolult művelettel megvagyunk, akkor szerezzünk egy járművet. Ezekből a bő a választék, a letöltéseink között is találhatsz jópárat. Tehát, ha ezzel megvagyunk, akkor indítsuk el a programot. A megjelent ablakban található táblákat töltsük fel a kiválasztott jármű "olvassel.txt" fájljában lévő adatokkal. A "DFF Model" és a "TXD Textures" tábláihoz a jármű csomagolt fájljában található .dff és .txd fájlt kell megadni.

c.A jármű(vek) importálása

Miután mindent kitöltöttünk, kattintsunk a jobb alsó sarokban található "Install" gombra. Miután sikeresen importáltuk a járművet kattintsunk a a Done-ra és ha ki akkarunk lépni, akkor az Exit-re.

 

100% eléréséhez szükséges :


 

-Összes ingatlan megvétele Los Santosban. [6]
- Összes ingatlan megvétele Vidéken. [5]
- Összes ingatlan megvétele San Fierroban. [6]
- Üzletek megvétele San Fierroban. [2]
-Zero RC boltja
-Wang Autók
- Összes inagatlan megvétele a Sivatagban. [3]
-Üzletek megvásárolása. [1]
-Elhagyatott reptér.
- Összes ingtalan megvásárlása Las Venturasban. [9]

- Gyűjthető tárgyak. [4]
-100 graffity
-50 fénykép
-50 szerencsepatkó
-50 osztriga

-Alküldetések [6]
- 50 taxi küldetés
- Prosti szállítás 12-es szintig
- Tűzoltás 12-es szintig
- Bűnüldözés 12-es szintig
- Mentőzés 12-es szintig

- Rejtett küldetések [4]
-BMX ugratások
-2 Mount Chiliad-i MNB verseny
-NRG-500 verseny
-3 triatlon verseny

-Stadion versenyek [4]
- 8-track
- Blood Bowl
- Dirt Track
- Kick Start

- Kondi [3]
- Los Santosi konditerem
- San Fierroi konditerem
- Las Venturasi konditerem

- Egyéb feladatok [2]
- Teherautós küldetések 8-as szint
- Bányász küldetések 7-es szintig

-Utcai versenyek [22]

 

-Import/Export [3]

- Story küldetések [96]

NE CSALJ HA 100%OT AKARSZ!  CSALÁSSAL A JÁTÉK CSAK 97-98%OS LESZ!

 

San Andreas Multiplayer Help